PLAN VAN AANPAK

Projectbespreking

Wij stellen zelf een ontwerp voor, rekening houdend met uw wensen of in samenspraak met uw architect. Een eerste kennismaking vindt plaats bij u thuis. Zo krijgen we al een eerste indruk van de ruimte en kunnen eventuele  ruwe opmetingen uitgevoerd worden. Tijdens dit gesprek staan uw wensen en ideeën centraal.

Ontwerpvoorstel

Na de eerste kennismaking gaan wij aan de slag met het opstellen van een voorstel met gedetailleerde offerte. De verkregen ideeën worden omgezet in een aantal schetsen met een 3D-visualisatie. Hierdoor kunt u een goed beeld krijgen van uw toekomstig project. Wanneer deze stap volbracht is, zitten we graag terug samen met u om dit te overlopen.

Uitwerking

Indien er een goedkeuring van het ontwerp en de offerte is, starten we met de productievoorbereiding. Eerst wordt er een uitgebreide opmeting ter plaatse uitgevoerd. Daaruit volgt een technische tekening in onze CAD/CAM software.Alles wordt eerst nog eens overlopen met de klant/architect alvorens de uitvoering wordt gestart.

Uitvoering

Wanneer de technische tekening 100% is goedgekeurd, start de productie, m.b.v. de CAD/Cam software, met onze hypermoderne CNC machines. Alle onderdelen worden nauwkeurig op maat gefreesd, gezaagd, afgeplakt en gedeugeld. Daarna is het tijd voor het ambachtelijke werk: het samenstellen van uw meubelen met voordien een zorgvuldige controle van de kwaliteit. Uw project wordt ook altijd volledig opgesteld in onze atelier, zodat we ongewenste verrassingen kunnen voorkomen.

Plaatsing

Dit is de laatste stap van uw project. Alles wordt met de grootste zorg en vakkundigheid door onze eigen mensen bij u thuis geleverd en geplaatst volgens de ‘maatwerkoptiek’ van ons bedrijf.

B&M Concept realiseert duurzaam maatwerk volgens hun eigen 'maatwerkoptiek'.