Onze troeven

VISIE

Wij maken op vakkundige wijze meubelen in plaatmaterialen (fineer, MDF, laminaat, melamine,...). Wij staan garant voor echt ambachtelijk maatwerk. Wij maken geen fabrieksmaatwerk. Alle meubilair wordt door ons ontworpen en gerealiseerd in eigen atelier volgens de maatwerkoptiek van ons bedrijf.

De realisatie van uw project start steeds met een ontwerp. Inspiratie voor dit ontwerp kan uit verschillende hoeken komen:

  • een foto
  • uw interieur
  • een schets
  • uw wensen
  • ...

Hierbij maken wij steeds een kwaliteitsvolle afweging tussen functionaliteit, comfort, duurzaamheid en schoonheid. Onze stijl uit zich in moderne tijdloze ontwerpen gecombineerd met mooie klassieke materialen zoals eik, notelaar, Belgische blauwsteen, composiet, enz. We streven naar een vernieuwende vormgeving.

Tijdens onze samenwerking staat u steeds rechtstreeks in contact met ons, B&M CONCEPT, die effectief instaat voor de realisatie van uw project.

WERKWIJZE

De realisatie van uw project gebeurt in 3 grote stappen

A. Ontwerp

Na een eerste afspraak in ons toonhuis hebben wij ons een idee gevormd van uw specifieke wensen. Op basis hiervan gaan wij aan de slag en bereiden we een aantal schetsen voor. Samen met deze schetsen maken we een eerste kostenraming.

Deze schetsen worden in een tweede afspraak samen met u in detail besproken. Na deze ontmoeting is het mogelijk dat er nog verdere verfijningen nodig zijn om tot een ontwerp te komen dat volledig aan uw verwachting voldoet.

Er wordt steeds een terugkoppeling gemaakt naar de kostprijs zodat deze gedurende het volledige ontwerptraject duidelijk is. Tijdens deze wordt er zo veel mogelijk gecommuniceerd en dit op elektronische wijze. Dit geeft ons meer vrijheid voor het inplannen van onze activiteiten.

Na het afwerken van de schetsen wordt er een offerte opgemaakt die zal dienen als basis voor de realisatie. Een offerte bestaat steeds uit een 3D-tekening van uw project, aangevuld met een detaillering van de specificaties. Deze offerte wordt ook steeds individueel met u besproken. Pas na ondertekening van de offerte wordt de realisatie van uw project in onze planning opgenomen.

B. Het vervaardigen in het atelier

Allereerst vindt de aankoop van de materialen plaats. Eens wij deze hebben verkregen, wordt uw project gerealiseerd door gebruik te maken van moderne machines en handgereedschappen. Hierbij werken wij ook samen met derden:

  • inbouw toestellen
  • granieten bovenbladen
  • spiegels en glas
  • ...

C. De plaatsing

Eens uw project gerealiseerd is wordt dit met de grootste zorg en vakkundigheid door ons bij u geleverd en geplaatst.

PARTNERS

Al onze opdrachten worden uitgevoerd met kwaliteitsmateriaal, naar keuze van de klant. Hieronder vindt u onze voornaamste partners met wie wij werken, zodat we u een kwaliteitsvol resultaat kunnen leveren.